• Kort om Marion Lorenzen

    Jeg har igennem mine over 23 år i erhvervslivet arbejdet inden for en stribe af forskellige brancher og haft et meget bredt udsnit af faglige og ledelsesmæssige udfordringer og ansvar, herunder været selvstændig ledelsesrådgiver.

    Hele vejen har jeg måttet været min egen læremester, og hovedvægten har ligget på at udvikle og implementere nye løsninger, der gjorde virksomheden bedre på flere forskellige planer. Så det er ikke så mærkeligt, at jeg blevet "enormt god til det, jeg aldrig har lavet før", som jeg plejer at formulere det. Jeg har bevist det mange gange.

    Min passion er at skabe ægte forretningsmæssig værdi og få en virksomhed til at vokse sig større, stærkere og bedre – kort sagt skabe vindere. Alt, hvad der kan bidrage hertil, har min interesse, og jeg stiller store krav til mig selv om hele tiden at være i fremdrift. Det kræver imidlertid, at jeg tager flere og nye risici, men da jeg som følge heraf har lært at styre risiko ganske effektivt, er det ikke noget problem. Tværtimod giver det sammen med den dertil hørende handlefrihed mulighed for at gå efter endnu større ambitioner – både for mig selv og andre. Det er sådan, du som kunde hos MasterMind Partnership vil opleve mig.